BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jocuri

Stiu ca aveti multe preferinte in materie de jocuri, insa cel mai popular este metin2!
Daca preferati jocuri horror DOOM e pentru voi:

Povestea jocului

Jocul se petrece în viitor. Gruparea numită U.A.C. (United aerospace corporation) testează portale către cei doi sateliţi ai lui Marte (Phobos şi Deimos). Ei aveau antrenaţi o grupare secretă de soldaţi, iar unul dintre acei soldaţi este personajul din Doom.
Dintr-odată oamenii de ştiinţă pierd contactul cu satelitul Phobos fără să înţeleagă cauza. Mai târziu pierd şi contactul cu Deimos. Astfel personajul tău este trimis pe Phobos sa vadă ce se intamplă.
Pe Phobos se petrece primul episod din Doom, numit "Knee-Deep in the Dead". Protagonistul a observat creaturile care tot apăreau şi şi-a dat seama ce se întâmplă. După ce el trece printr-o mulţime de niveluri şi omoară toţi demonii din infern, ajunge la portalul spre Deimos.
Pe Deimos are loc al doilea episod, numit "The Shores of Hell". Deimos fiind cucerit de mai multă vreme, are mai mulţi demoni, este mai greu de parcurs etc. Şi chiar asa este, primul episod fiind încă sub forma unor instalaţii militare funcţionale, Deimos nu mai este aşa de "tehnologizat". Încetul cu încetul îţi vei da seama cum totul devine din ce in ce mai întunecat şi mai demonic. După alte 8 niveluri pline de sânge si morţi ajungi la marele CyberDemon - demon cu braţ mecanic cu care trage cu rachete şi care este greu de ucis.
După ce ai curăţat cei doi sateliti credeai că ţi-ai terminat treaba. Abia mai târziu ţi-ai dat seama cât de mult s-a apropiat infernul de tine (la propriu). La al treilea episod eşti chiar în infern şi trebuie să te duci să opreşti o dată pentru totdeauna armatele infernului, învingându-l pe marele Spider Mastermind - un păianjen uriaş cu picioare robot şi cu o mitralieră atasata. După ce învingi bossul salvezi omenirea şi aşa se termină jocul.
Pe lângă aceste episoade mai există unul. "Thy flesh consumed"; acest episod a apărut ulterior. Acest episod este mai dificil decât primele trei şi este gasit în "Ultimate Doom" care conţine cele 4 episoade. Nu are o poveste caracteristică.
După mai mulţi ani (în joc) U.A.C. reuşeşte să repare toate defecţiunile create de demoni şi se pune din nou în acţiune. Mai multe detalii in DOOM 2 şi DOOM 3.
DOOM3: Al treilea joc al seriei Doom se concentrează mai mult pe o experienţă captivanta de un singur jucător, oferind acţiuni frenetice de first-person shooter, in care jucători pot tremura pe coridoarele întunecate umplute cu zombi înspăimântătoare şi monştri gata să atace din umbră.
                                                         sursa: www.wikipedia.ro